Céges Referenciák


Eldacon - Balassa András, COO

"Korrekt feltételek mellett, kiváló pályázókat közvetítettek. Néhány hét alatt megtaláltuk az ideális jelöltünket" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Moon42 - Csapata

"Minden szempontból nagyon elégedettek vagyunk a Valore Basis kft.-vel. Kifogástalan szolgáltatást nyújtanak, külön előny, hogy kifejezetten az IT szektorra vannak ráállva és versenyképes áron dolgoznak. Viszonylag sok jelöltet szoktak küldeni a lehetőségekhez mérten és mindig szem előtt tartják az igényeinket. Az is kifejezetten szimpatikus, hogy nyomon követik az adott jelölteket, nem hagynak senkit függőben. Nem utolsó sorban a kapcsolat tartó kollégák is igazán rokonszenvesek és könnyen elérhetőek több csatornán is." Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Intalion - Lenti József, Projekt Portfólió Igazgató

„Napjainkban nem egyszerű IT szakembert találni! A Valore Basis-re mindig számíthatunk. Az elmúlt időszakban jelentős mennyiségű kolléga csatlakozását köszönhetjük nekik. Értik az igényeinket, ennek köszönhetően jó „alapanyagot” adnak, legyen az PM, fejlesztő, rendszermérnök vagy szervező.” Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Konasoft - Téti Imre, Ügyvezető

“Nem volt sikertelen keresés. Végül, előbb vagy utóbb, de mindig meg jött, akit kerestünk.” Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Maven7 - Vicsek András, Kutatási igazgató

"A Valore Basis csapata segített bennünket a termékfejlesztésünk szempontjából kulcs fontosságú pozíció betöltésében. Olyan munkatársat sikerült találniuk, aki nagy lendületet adott a csapatunknak. Mind a gyorsaságuk, mind a kommunikációjuk alapján magabiztosan ajánlom őket!" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Serco - Odri Kornél, Szolgáltatási igazgató

„Gyors és profi előszűrések, valamint dinamikus és jó kommunikáció jellemzi a Valore Basis csapatát. Mióta partnerek lettünk, nem fáj a fejünk szakemberi erőforrások pótlásától, bővítésétől. Versenytársainkon kívül bátran merjük ajánlani őket bárkinek.” Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

JátékNet.hu - Csikós Ákos , CTO

"Egyszerűnek tűnő kérésünk volt: Fejlesztőt kerestünk webes projekthez. Aki próbálta már, az tudja, hogy miért voltunk annyira boldogok, mikor a valore basis csapata előrukkolt a jelöltekkel, akik olyan jók voltak, hogy alig tudtunk választani. Szóval, ha azt kérdezitek, elégedettek voltunk-e, a válaszom: Várakozáson felül!" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

QLM - Kulcsár Huba, Ügyvezető Igazgató

„A Valore Basis-el, már több mint 4 éve kapcsolatban vagyunk, együtt fejlődtünk az évek alatt. A HR tanácsadási szolgáltatás minőségét legjobban az jelzi, hogy olyan szakemberek érkeznek a Zoliéktól akik emberileg illeszkednek, jól illeszthetők a csapatunkba, ami miatt a termelékenység növekedett, a csapatmunka és a hangulat kiváló, a fluktuációt pedig hírből ismerjük. Ma az a kihívás, hogy egyáltalán találjunk szakembert és a Valor Basis-re bátran támaszkodhatunk akár mérnökség, akár szoftverfejlesztéshez kapcsolódó területeken indítjuk a kereséseinket mert fogunk jó jelölteket találni.” Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

M&T Displays - Morris Judit, Ügyvezető Igazgató

„A Valore Basis-el lassan 2 éves a kapcsolatunk és bár nem a cég profiljába vágó keresésre szoktuk őket felkérni mégis mindig helytállnak és értékes munkatársakat hoznak a cégünkhöz. Amit a legfontosabbnak tartok az az, hogy már az igényfelmérést igen alaposan végzik és a további keresési illetve interjúztatási folyamatot is hatékonyan és gyorsan teljesítik. Cégünk 10 fő alatti, éppen ezért a megfelelő kolléga kiválasztása a megfelelő pozícióba kulcsfontosságú. Imre és Zoltán szakmai tapasztalata, emberi hozzáállása és rugalmassága nagymértékben levette a terhet a vállunkról, így az új munkatárs megtalálása mára egy kellemes feladattá vált. Bátran ajánlom Őket minden cég számára!” Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Jelölt Referenciák


Háray-Sáska Bernadett - IT sales

"Végre egy olyan fejvadász cég, amely igazán releváns lehetőséggel keresett meg, és arról részletes, őszinte tájékoztatást adott. Az egész folyamat során emberközeli és közvetlen volt a hozzáállásuk, és külön szimpatikus volt, hogy a szerződés aláírása után is nyomon követték, hogy jól érzem-e magam az új pozícióban." Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Loór Gábor - Rendszergazda/support

"Teljes mértékben elégedett vagyok, kommunikatív, gyors, folyamatos kapcsolattartás, a leendő cégről a valóságot állító, és az igényemnek tökéletesen megfelelő állás lehetőséget kínáltatok, mondhatni személyre szabottat. Tulajdonképpen az első beszélgetésünk után pár nappal sikerűlt állást foglalnom, amit sose gondoltam volna, de azóta is ott dolgozom, és szeretem a munkahelyem. Korszerű, fiatolos, és profi csapat tagja lehetek a közreműködésetek jóvoltából, ha a jövőben szükségessé válna ismét a munkahely keresés, biztosan hozzátok fordulnék! Ezúton is szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire egyszerűen ment az elhelyezkedésem! Köszönöm!" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Jurgut Gábor - Sales

"Meglepően korrektek és segítőkészek voltak az első pillanattól fogva. Több, nagy munkaerő-közvetítő cégnél szerzett negatív tapasztalat után, végre úgy éreztem, hogy én vagyok a fontos, mint ember, nem egy „kipipált feladat a sok közül” vagyok. Kellően részletesen informáltak a felkínált pozíció feladatköréről, nem hangzottak el üres szavak vagy felesleges kérdések, amit „ígértek”, az a munkába állás követően be is következett. Ember központúak, már több mint egy éve helyezkedtem el, de még mindig érdeklődnek az elégedettségem iránt. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek őket, mert ők szeretik azt, amit csinálnak és jól is csinálják, igazi profik!" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Takács László - IT sales

Egy volt munkatársam ajánlott Imrének, aki nem sokkal később hívott is. Már az első telefonos beszélgetésünkkor érezhető volt, hogy a megfelelő emberrel beszélek, így nem is kerestem tovább. Az első interjúmat egy nappal a beszélgetésünk után már le is bonyolítottuk a jelenlegi munkahelyemmel, ahol szerencsére fel is vettek. Imiéknek köszönhetően az egész álláskeresés pár napig tartott csupán. Azt gondolom, hogy egy álláskereső és egy felvételt hirdetető cég számára az idő az egyik leglényegesebb faktor, ezt perdig a Valore Basis magas fokon érti és kiszolgálja a többi szempont figyelembe vétele mellett! Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Farkas Zoltán - fejlesztő

„Amiért örülök, hogy ők kerestek meg: Úgy vették fel velem a kapcsolatot, hogy nem hoztak kínos helyzetbe az akkori munkahelyemen. Nagyon részletes információkat kaptam a lehetőségről, ami ritkaságnak számít. Őszinték és közvetlenek. Már másfél éve itt vagyok fejlesztőként a mostani helyemen és még most is időnként megkérdezik, hogy minden rendben van-e? Ilyennel máshol nem találkoztam. Küld el nekik nyugodtan az Önéletrajzodat, ha tudnak, biztos segítenek. 🙂 " Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Káposzta Kornél - fejlesztő

"Engem Zoli "vadászott le" és irányított a jelenlegi munkaadómhoz, ahol szuperül érzem magam. Nagyszerűen feltérképezte a szakmai tudásom, ami valóban illeszkedett az ajánlott pozícióhoz. Már az interjúk alatt is bíztatott, ami remek érzés és külön kiemelném, hogy a kiválasztás után is érdeklődik afelől, hogy hogyan érzem magam a cégnél, mennyire találtam meg a számításaimat. Zoli nagyon professzionális munkát végez, ami mellé párosít egy baráti légkört, bátran ajánlom mindenkinek a Valore Basis-t ."" Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.

Dia - fejlesztő

"Sziasztok! Nekem Imre segített megtalálni a megfelelő állást, aminél nehezen kerítenék jobbat. Illeszkedik a szakmai profilomhoz, valamint a csapatban is nagyon jól érzem magam. Amit kiemelnék az Imre munkájából, hogy nem felejtett el, amint véget értek az interjúk, hanem érdeklődve kérdezett, hogy hogyan érzem magam az új helyen és van-e bármi amit tehetne még értem. 🙂 Professzionálisnak, mégis emberközelibbnek éreztem a hozzáállását, mint ahogy eddig nem tapasztaltam recruiter-ektől." Valore Basis | Informatikai fejvadászat - referenciák.